29 maja 2013

Bento do pracy :)


U góry: marchewka + seler + kalarepa = marynowane przez noc w czosnku i pieprzu. 
Na dole: brązowy ryż z jajkiem i pietruszką, uprzednio ugotowany z dodatkiem świeżego lubczyku. 


4 komentarze:

  1. no i czemu ja tu dopiero teraz jestem to nie wiem, cudowne bento!!! Pięknie wycięte rzodkiewki i ogórek. i ten świeży lubczyk!!! muszę posadzić na balkonie.
    Pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  2. zazdroszczę tych rzodkiewek, mi takie nie wychodzą :P:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Cześć :)

    Chciałabym Cię zaprosić do udziału w konkursie, w którym do wygrania są m.in. wygodne, silikonowe, składane lunchboxy :)
    http://breakfast.blox.pl/2013/08/Lunchowy-konkurs-na-5-te-urodziny.html

    pozdrawiam serdecznie
    Daria

    OdpowiedzUsuń
  4. Smaczne takie marynowane warzywa?=) Apetycznie wyglądają ^^
    A rzodkiewki pierwsza klasa hihihi

    OdpowiedzUsuń

Smacznego!