29 maja 2013

Bento do pracy :)


U góry: marchewka + seler + kalarepa = marynowane przez noc w czosnku i pieprzu. 
Na dole: brązowy ryż z jajkiem i pietruszką, uprzednio ugotowany z dodatkiem świeżego lubczyku. 


6 komentarzy:

  1. no i czemu ja tu dopiero teraz jestem to nie wiem, cudowne bento!!! Pięknie wycięte rzodkiewki i ogórek. i ten świeży lubczyk!!! muszę posadzić na balkonie.
    Pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  2. zazdroszczę tych rzodkiewek, mi takie nie wychodzą :P:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Cześć :)

    Chciałabym Cię zaprosić do udziału w konkursie, w którym do wygrania są m.in. wygodne, silikonowe, składane lunchboxy :)
    http://breakfast.blox.pl/2013/08/Lunchowy-konkurs-na-5-te-urodziny.html

    pozdrawiam serdecznie
    Daria

    OdpowiedzUsuń
  4. Dzień dobry,
    Uprzejmie proszę o przekazanie kontaktowego adresu e-mail i bloga którego dotyczy wiadomość na kontakt@blog-media.pl. W najbliższym czasie chciałabym przedstawić możliwość współpracy.
    pozdrawiam serdecznie

    Magda

    OdpowiedzUsuń
  5. Smaczne takie marynowane warzywa?=) Apetycznie wyglądają ^^
    A rzodkiewki pierwsza klasa hihihi

    OdpowiedzUsuń
  6. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń

Smacznego!